Preloader image
Salon vopsit par iasi – Culoare/Balayage/Ombre
Salon vopsit par iasi, Specializati in tehnica balayage, acestra tehnica este in stransa legatura cu tehnica de vopsire care se realizeaza cu mana libera, similara cu un pictor ce realizeaza o opera de arta, fara a folosi folia de aluminiu, iar miscarile sunt similare celor de maturare, sau de pictare a unor tuse verticale.
salon vopsit par iasi, Ombre, balayage, culoare, salon Iasi, coafor, frizerie iasi, blond,
19080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19080,qode-social-login-1.1.2,stockholm-core-1.0.9,select-theme-ver-2.0,ajax_fade,page_not_loaded, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

Salon vopsit par iasiDespre CULOARE

Secolul XX aduce o explozie in comunicarea media, in arta cinematografica, asupra modei si a tunsorilor dar in mod special a culorilor aflate in trend.

salon vopsit par iasi Salon vopsit par iasi – Culoare/Balayage/Ombre balayage salon iasi sassy 225x300

Astazi, culoarea parului nu se mai rezuma doar la blond, roscat sau brunet, ci există mii de alte variante, nuante, umbre sau amestecuri de culori. Cu toate

salon vopsit par iasi sassy salon iasi  salon vopsit par iasi Salon vopsit par iasi – Culoare/Balayage/Ombre sassy 300x225

acestea, cele trei culori de baza sunt si vor ramane cele mai naturale si clasice look-uri in ceea ce priveşte părul, având fiecare o “poveste” în spate!

Citeste mai multe pe blogul nostru de fashion si lifestyle 

OMBRE Salon Iasi Copou – Salon coafura Copou

Ombre-ul este mai evident! Provine tot din limba franceză, idiomul modei și al frumuseții, de la cuvântul „ombre” (umbră). Tehnica e mai îndrăzneață și presupune deschiderea graduală a culorii de la rădăcină până la vârfuri. Dacă la balayage șuvițele mai light erau presărate pe toată podoaba capilară, la ombre ele încep de obicei din dreptul urechii și coboară de aici.
Aceasta tehnica poate fi aplicata parului de orice lungime, de la cel scurt, pana la cel mai lung, indiferent de varsta.

Tehnica ombre este un degrade al culorii naturale sau al culorii de baza, ajungand sa fie foarte deschisa spre varfuri.

O extrema de la o nuanta inchisa, la una foarte deschisa.Ombre nu inseamna trecerea brusca de la o nuanta la alta si nici radacina crescuta.Pentru a creea corect aceasta tehnica de vopsire, trecerea de la o nuanta la alta trebuie sa fie naturala, fara linii de de marcatie clare.

BALAYAGE – Salon Iasi – 

Alaturi de ombre, balayage-ul este una din cele mai cerute proceduri in cadrul salonului datorita experientei noastre in realizarea acestuia.

Specializati in tehnica balayage, acestra tehnica este in stransa legatura cu tehnica de vopsire care se realizeaza cu mana libera, similara cu un pictor ce realizeaza o opera de arta, fara a folosi folia de aluminiu, iar miscarile sunt similare celor de maturare, sau de pictare a unor tuse verticale. Astfel, tehnica ne permite obținerea unor culori naturale, a aspectului de par sarutat de soare, unde accentele de lumina discrete sunt evidentiate iar efectul final este cosiderabil mai natural decat cel obtinut in urma folosirii altor tehnici. Realizarea ei cere talent cat cuprinde, dat fiind faptul ca vorbim despre pictarea manuala a sectiunilor de par.
Balayage-ul este una din procedurile care se intretin cel mai usor. In functie de procedura de care ai optat, poti avea nevoie de un refresh al culorii radacinilor, de o nuantare o data la cateva luni sau de o ridicare a suvitelor luminoase. Salon vopsit par Iasi – Sassy facebook page 

Salon Iasi Copou – si servicii Frizerie Iasi

balayage iasi sassy salon hair par coafor salon vopsit par iasi Salon vopsit par iasi – Culoare/Balayage/Ombre DSC 9234 300x200
Call Now ButtonRezervare rapida