Preloader image
Despre noi
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,qode-social-login-1.1.2,stockholm-core-1.0.9,select-theme-ver-2.0,ajax_fade,page_not_loaded, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive

SASSY/ART HAIR SALON

/ˈsasi/

adjective INFORMAL
#lively, #bold, and full of spirit; #cheeky.

Sassy a aparut din necesitatea de a oferi un loc special celor care isi iubesc parul si vor mai mult decat o tunsoare, un coafat sau o culoare noua. Sassy ofera consiliere stilistica inainte de a taia. Sassy e alaturi de tine pas cu pas. Sassy e mai mult decat un salon. Sassy e un vibe pozitiv, un loc unde iti incarci bateriile, un loc unde te rasfeti si un loc de unde pleci zambind, iubindu-te putin mai mult decat ieri.

GABRIEL BUDUSANU

Cu peste 12 ani experienta in hairstyling Gabriel Budusanu ocupa pozitia de Senior Hairdresser in cadrul salonului. Gabriel a fost atras de iddea de a lucra cu parul inca din perioada facultatii. Dupa doar doi ani de experienta in cel mai presitigios salon din Iasi a inceput cautarile unui stil care sa il defineasca si care sa il ajute sa creasca. El hotaraste ca e timpul sa afle mult mai multe tehnici și secrete ale acestei meserii si începe sa studieze în cadrul celei mai prestigioase academii din lume: Academia Vidal Sassoon.

Urmeaza apoi o experienta de peste 10 ani in diferite saloane din Londra unde are ocazia sa lucreze cu diferite texturi de par. Se regaseste apoi in cadrul unui anume salon din inima Londrei, la Atelier Chelsea. In cadrul acestuia isi perfectioneaza talentul si creativita unde are sansa de a oferi lookuri noi vedetelor precum David Ginola, Giorgia Toffolo, Hugh Grant si Eva Herzigova.

Dupa vasta experienta acumulata se reintoare in orasul natal cu dorinta de a aduce un aer nou, de a promova un vibe pozitiv si de a educa si modela la randul lui, ucenici talentati alaturi de care sa formeze o adevarata familie.

Call Now ButtonRezervare rapida